Noutati

61,74 % promovabilitatea la Bacalaureat 2019, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş!

 

Rezultatele examenului de bacalaureat 2019 au fost afişate, luni, 8 iulie 2019, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş, iar Luduş ONLINE vă ţine la curent cu cele mai noi date legate de acest examen. Aşadar în Luduş, la Liceul Tehnologic Nr. 1 s-au înscris la examene un număr total de 195 candidaţi, absolvenţi atât din anii anteriori cât şi din 2019.

Probele orale ale bacalaureatului s-au desfăşurat în perioada 3-11 iunie, iar cele scrise între 1 şi 4 iulie. Absolvenţii de liceu care nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute la examenul de bacalaureat au putut depune contestaţii, luni 8 iulie, până la ora 20.00. Acestea vor fi soluţionate în perioada 9-12 iulie, urmând ca pe 13 iulie să fie afişate rezultatele finale la prima sesiune a examenului de bacalaureat.

 

 

În urma rezultatelor la Bacalaureatul 2019, sesiunea de vară, înainte de rezolvarea contestaţiilor, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş, au promovat 61,74 %, adică 113 dintre cei 195 elevi înscrişi, atât din promoţia 2018-2019, cât şi din promoţiile anterioare. Procentul de promovabilitate al promoţiei curente a fost: 71,72 %. Procentul de promovabilitate pe judeţul Mureş a fost de 60,86 %, elevii luduşeni reuşind să-l depăşească şi în acest an.

Fruntaşa celor promovaţi a fost eleva MOLDOVAN DENISA MARIA, obţinând o medie generală de 9,80, fiind urmată de NICOARĂ MARUSEA IOANA cu 9,75, iar locul 3 fiind obţinut de elevul CĂLUGĂR GABRIEL CĂTĂLIN cu media 9,70.

Totodată, au fost obţinute cinci note de 10 la materiile:

Matematică, prin Călugăr Gabriel Cătălin;

Fizică, prin Turbaş Paul Mihai;

Informatică, prin Vălean Vasile Alex şi

Biologie, prin Beian Roxana Diana şi Moldovan Denisa Maria.

 

 

“Anul acesta procentul de promovare la bacalaureat este de 61,74 la sută înainte de rezolvarea contestaţiilor. Este un rezultat bun pentru moment, însă este foarte important să avem în vedere şi procentul promoţiei actuale, de 71,72 %, un procent foate bun, zic eu… Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş este o școală orientată spre excelență, fiind caracterizat prin seriozitatea, calitatea  și competența atât a cadrelor didactice, cât și a elevilor; o instituție care promovează, cu responsabilitate, prin cadrele didactice, personalul didactic-auxiliar și nedidactic, dar mai ales prin elevii săi, valori etice și profesionale de necontestat. Dorim să menținem standardele înalte de exigență educațională probate prin rezultatele excelente la toate examenele naționale și orientarea absolvenților spre instituții de învățământ superior de prestigiu. Dovadă o stau şi rezultatele elevilor la bacalaureat, cu acest procent de promovabilitate de peste 70 la sută, la actuala promoţie. Felicitări tuturor elevilor promovaţi!”– ne-a declarat prof. Claudiu Ciucă, directorul unităţii de învăţământ.

 

 

 

A consemnat

Dan Luduşan

Articole Similare

Back to top button