Noutati

63,79% promovabilitatea la Bacalaureat 2016, la Liceul Tehnologic din Luduş!

 

Rezultatele examenului de bacalaureat 2016 au fost afişate, marţi, 12 iulie, la Liceul Tehnologic din Luduş, iar Radio Transilvania vă ţine la curent cu cele mai noi date legate de acest examen.

Aşadar în Luduş, la Liceul Tehnologic, s-au înscris la examene un număr total de 216 candidaţi, absolvenţi atât din anii anteriori cât şi din 2016.

Probele orale ale bacalaureatului s-au desfăşurat în perioada 3-27 iunie, iar cele scrise între 4 şi 8 iulie. Absolvenţii de liceu care nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute la examenul de bacalaureat au putut depune contestaţii, în 12 iulie, până la ora 20.00. Acestea vor fi soluţionate în perioada 13-15 iulie, urmând ca pe 16 iulie să fie afişate rezultatele finale la prima sesiune a examenului de bacalaureat.

 

Liceu Bagy

 

În urmă rezultatelor la Bacalaureat 2016, sesiunea de vară, înainte de rezolvarea contestaţiilor, la Liceul Tehnologic din Luduş, au promovat 63,79%  adică 115 dintre cei 216 elevi înscrişi, atât din promoţia 2015-2016, cât şi din promoţiile anterioare. Procentele de promovabilitate au fost următoarele: 63,79% din elevii  înscrişi ai promoţiei 2015-2016 şi  aproximativ 16%  din cei ai promoţiilor anterioare. Procentul de promovabilitate pe judeţul Mureş a fost de 61,77 %, elevii luduşeni reuşind să-l depăşească şi în acest an.

Fruntaşa celor promovaţi a fost eleva Ungur Andreea Cecilia, obţinând o medie generală de 9,96 (locul II pe judeţ), fiind urmată de Lazar Geza Lehel cu 9,78,  iar locul 3 fiind obţinut de Bercea Laura Diana cu 9,61.

Totodată, au fost obţinute opt note de 10 la materiile: Limba și literatura română: Ungur Andreea Cecilia; Matematică – Știinte ale naturii: Andras Andrea Ildiko, Șuteu Carmen Alexandra; Limba și literatura maghiară: Halmagyi Csilla Cseden; Istorie: Aldea Ioana, Ungur Andreea Cecilia; Anatomie: Fekete Orsolya Julia; Fizică: Lazar Geza Lehel.

 

“Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş pregăteşte câştigători! Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş este o şcoală cu tradiţie, unde se face învăţământ la modul cel mai serios. Dovadă o stau şi rezultatele elevilor la bacalaureat, cu un procent de promovabilitate de peste 63 la sută, precum şi participarea lor la olimpiadele naţionale. Felicitări tuturor!”– ne-a declarat prof. Claudia Botezan, directorul unităţii de învăţământ.

 

 

 

A consemnat

Ioana Brustur

FOTO: Bagy Levente

Articole Similare

Back to top button