Noutati

75,00% promovabilitatea la Bacalaureat 2023, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş! Liceul luduşean este pe primul loc din judeţ la categoria licee tehnologice, după liceele teoretice!

 

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat 2023 au fost afişate şi la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş, iar Luduş ONLINE vă ţine la curent cu cele mai noi date legate de acest examen.

Aşadar în Luduş, la Liceul Tehnologic Nr. 1, s-au înscris la examene un număr total de 175 candidaţi, absolvenţi atât din anii anteriori cât şi din 2023. În urma rezultatelor la Bacalaureatul 2023, sesiunea de vară, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş, au promovat 70,85%, adică 124 dintre cei 175 elevi înscrişi, atât din promoţia 2022-2023, cât şi din promoţiile anterioare. Procentul de promovabilitate al promoţiei curente a fost: 75,00%.

 

 

Totodată, au fost obţinute cinci note de 10 la materiile:

– Logică, prin Stoica Andra

– Istorie, prin Hada Teodora

– Matematică, prin David Eduard

– Fizică, tot prin David Eduard şi

– Informatică, prin Szarics Iulia

 

 

“Rata de promovare la bacalaureat este de 75.00% pentru promoţia curentă la ambele profile, teoretic şi tehnologic, şi de 36,00% pentru promoţiile anterioare. Este un rezultat bun, însă este foarte important să avem în vedere şi candidaţii care se vor prezenta la sesiunea a doua, în luna august, care cu siguranţă vor ridica aceste procente. Să nu uităm că Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş este o şcoală cu tradiţie, unde se face învăţământ la modul cel mai serios. Dovadă o stau şi rezultatele elevilor la bacalaureat, cu acest procent de promovabilitate de peste 70 la sută, precum şi participarea lor la olimpiadele naţionale. Felicitări tuturor elevilor promovaţi!”– ne-a declarat prof. Claudiu Ciucă, directorul unităţii de învăţământ.

Inspectoratul Școlar Județean a comunicat faptul cã în Mureș, rata cumulatã de promovare (înainte de contestații) este de 65,52%. Pentru promoția curentã, rata de promovare este 71,6%, iar pentru promoțiile anterioare, 40,43%. Au promovat 2.178 de candidați, dintr-un total de 3.274 candidați prezenți. Dintre aceștia, 2.885 de candidați provin din promoția curentã, iar 389 de candidați, din promoțiile anterioare. Tot de la Inspectoratul Școlar Județean Mureș am primit un clasament, unde Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş s-a clasat pe primul loc pe judeţ la categoria licee tehnologice, după liceele teoretice, după procentul obținut la Bacalaureat 2023.

Felicitãri elevilor şi profesorilor de la aceastã prestigioasã unitate de învăţământ din Luduş!

 

 

 

A consemnat

Dan Luduşan

Articole Similare

Back to top button