Noutati

Orașul Luduș are viceprimar!

 

Sala Mare a Casei de Cultură “Pompeiu Hărășteanu” Luduș a găzduit vineri, 30 octombrie 2020, întrunirea în ședință extraordinară a Consiliului Local al Orașului Luduș, printre proiectele de hotărâre abordate fiind și alegerea viceprimarului orașului Luduș, acesta fiind ales prin vot secret din rândul membrilor Consiliului Local, la propunerea primarului sau a Consiliului Local.

 

 

În exercitarea prerogativelor prevăzute în articolul 152, alineatul 2 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, primarul reales al orașului Luduș, prof. Ioan Cristian Moldovan, a înaintat în vederea dezbaterii și aprobării, proiectul de hotărâre referitor la alegerea viceprimarului orașului Luduș, acesta fiind ales prin vot secret din rândul membrilor Consiliului Local, propunerile fiind făcute tot de către Consiliului Local.

Pentru orașul Luduș au fost 2 propuneri de viceprimar, Kis Istvan de la UDMR și Coman Alin de  la PNL.

 

 

În urma exercitării votului, Kis Istvan a obținut 13 voturi din partea colegilor consilieri din totalul de 17, fiind învestit în cadrul ședinței în funcția de viceprimar al orașului Luduș. Coman Alin a obținut 4 voturi din partea colegilor consilieri, din totalul de 17.

“Mulțumesc domnului primar pentru încrederea acordată, mulțumesc colegilor consilieri și tuturor colegilor din primărie. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat și care nu m-ați votat, respectul meu este același, dar să nu uităm un lucru, toți suntem puși în slujba ludușenilor. Să avem sănătate, putere de muncă și sper ca mandatul 2020 – 2024 să fie unul la fel de fructos, ca și ultimele două!”, a declarat noul viceprimar al orașului Luduș, Kis Istvan.

 

 

A consemnat

Dan Ludușan

Articole Similare

Recomandat
Close
Back to top button