Noutati

LUDUȘEAN ARESTAT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

 

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Luduș au identificat  și reținut un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei orașului Luduș au identificat un tânăr, de 21 de ani, din Luduș, la scurt timp după ce acesta ar fi comis o infracțiune de tâlhărie calificată.

 

 

În fapt, din cercetările efectuate de polițiști, a reieşit faptul că la aceeași dată, cel în cauză, ar fi pătruns în interiorul unui imobil din localitatea Luduș, de unde, prin amenințarea cu acte de violență a unor persoane de sex feminin aflate în interior, ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 760 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, la data de 31 ianuarie a.c., faţă de tânărul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

 

 

Biroul de presă

I.P.J. Mureș

Articole Similare

Back to top button