Noutati

Adio, viață de liceu! Momente deosebit de emoționante la festivitatea de absolvire de la Liceul Tehnologic Nr.1 Luduș

 

Entuziasm și multe lacrimi de bucurie s-au văzut astăzi în ochii absolvenților de clasa a XII-a ai Liceului Tehnologic Nr.1, care și-au luat, oficial, rămas bun de la viața de licean.

Pentru ultima oară, au răspuns „prezent“ diriginților care i-au îndrumat în acești ani, iar după patru ani de studiu, dar și de aventuri și experiențe adolescentine, elevii claselor a XII-a și-au sărbătorit în această dimineață triumful educațional. Alături de ei, în curtea școlii, la festivitatea de absolvire le-au fost părinții, bunicii, prietenii și toți cei dragi lor. Vremea a ținut cu ei, astfel că razele soarelui au luminat zâmbetele fără mască ale tuturor.

 

 

După un sunet final de clopoțel, cântece și discursuri, tinerii și-au sărbătorit finalizarea celor doisprezece ani de studiu. Sunt învingătorii unor vremuri de pandemie, precum și ai unui sistem de studiu online, implementat extrem de rapid, pentru prima dată în istoria învățământului românesc.

Sfaturi de suflet au primit din partea tuturor dascălilor, dar și a directorului unității de învățământ, prof. Claudiu Ciucă:

„În aceste momente, aș vrea să le transmit să aibă încredere în ei, să aibă curajul să încerce și să fie siguri pe sprijinul primit constant din partea școlii și a familiilor lor. Este o victorie pentru noi trecerea cu bine a acestei perioade grele“, a precizat prof. Claudiu Ciucă.

 

 

Primarul Cristian Moldovan le-a adresat la rândul său câteva cuvinte absolvenților:

“Dragi absolvenți, trebuie să știți că din ambiție și sentimentul datoriei nu se naște nimic cu adevărat special, ci mai degrabă din iubire și pasiune. De aceea, drumul pe care îl urmați trebuie să fie ales în domeniul în care aveți cu adevărat pasiune. Vă felicit pentru că ați trecut prin aceste moment grele ale ultimului an și vă doresc mult succes atât la examenul de bacalaureat, cât și în continuare oriunde alegeți să mergeți, fie în învățământul superior, fie direct în câmpul muncii!”

La rândul nostru, le dorim mult succes la examenele care îi așteaptă pe mai departe și în viață!

 

 

A consemnat
Dan Ludușan

Foto: Sebastian Căpușan

Articole Similare

Back to top button