Noutati

66,66% promovabilitatea la Bacalaureat 2022, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş!

 

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat 2022 au fost afişate şi la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş, iar Luduş ONLINE vă ţine la curent cu cele mai noi date legate de acest examen.

 

Aşadar în Luduş, la Liceul Tehnologic Nr. 1, s-au înscris la examene un număr total de 167 candidaţi, absolvenţi atât din anii anteriori cât şi din 2022. În urma rezultatelor la Bacalaureatul 2022, sesiunea de vară, la Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş, au promovat 60,48%, adică 101 dintre cei 167 elevi înscrişi, atât din promoţia 2021-2022, cât şi din promoţiile anterioare. Procentul de promovabilitate al promoţiei curente a fost: 66,66%.

Fruntaşa celor promovaţi a fost eleva Szanto Denisa Malvina, obţinând o medie generală de 9,73, fiind urmată pe locul 2 de eleva Paraschiţa Anamaria cu 9,66, iar locul 3 fiind obţinut de elevele Cenan Patricia Larisa şi Oltean Denisa Patricia cu 9,61.

 

 

Totodată, au fost obţinute doisprezece note de 10 la materiile:

– Logică, prin Mangu Alexia Aura, Mailat Lavinia Emanuela şi Szanto Denisa Malvina

– Istorie, prin Cenan Patricia Larisa, Rimovecz Gherman Titus, Sîrb Crina Maria şi Szanto Denisa Malvina

– Matematică, prin Trifan Petru şi Zăhan Tudor Călin şi

– Biologie, prin Dan Raul Andrei, Paraschiţa Anamaria şi Petho Timea.

 

 

“Rata de promovare la bacalaureat este de 66,66% pentru promoţia curentă la ambele profile, teoretic şi tehnologic, şi de 35,00% pentru promoţiile anterioare. Este un rezultat bun, însă este foarte important să avem în vedere şi candidaţii care se vor prezenta la sesiunea a doua, în luna august, care cu siguranţă vor ridica aceste procente. Să nu uităm că Liceul Tehnologic Nr. 1 din Luduş este o şcoală cu tradiţie, unde se face învăţământ la modul cel mai serios. Dovadă o stau şi rezultatele elevilor la bacalaureat, cu acest procent de promovabilitate de peste 65 la sută, precum şi participarea lor la olimpiadele naţionale. Felicitări tuturor elevilor promovaţi!”– ne-a declarat prof. Claudiu Ciucă, directorul unităţii de învăţământ.

 

 

 

 

A consemnat

Dan Luduşan

Articole Similare

Back to top button