Noutati

ARESTAT DE POLIȚISTII LUDUŞENI PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS ŞI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ŞI A SUBSTANȚELOR INTERZISE!

 

REȚINUT ȘI ULTERIOR ARESTAT PREVENTIV PENTRU TREI INFRACȚIUNI, ÎN URMA UNUI CONTROL ÎN TRAFIC

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Luduș au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 37 de ani, din Târgu Mureș, pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv. Astăzi, 14 mai a.c., Judecătoria Luduș a emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 01.40, cel în cauză a fost oprit de către polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai din orașul Luduș.

 

 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La testarea alcoolscopică, rezultatul testului de respirație a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot la unitatea medicală, acesta a fost testat cu privire la posibila prezență a substanțelor cu efect psihoactiv, rezultatul fiind pozitiv, în continuare fiind prelevate mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

De asemenea, în urma controlului autoturismului și a bagajelor la momentul opririi în trafic, polițiștii au identificat o cutie de mici dimensiuni cu pastile, 5 țiple de mici dimensiuni tip ,,zip-lock”, dintre care una conținând o substanță sub formă de cristal, precum și 2 bancnote rulate.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La aceeași dată și în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 37 de ani, pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, Judecătoria Luduș a admis propunerea unității de parchet și a emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

 

 

Biroul de presă

I.P.J. Mureș

Articole Similare

Back to top button