Noutati

Împreună pentru siguranţa copiilor !

 

Gheja S1

 

În data de 14.05.2013 elevii clasei a IV-a G la Şcoala Gimnazială „Ioan Oltean” Gheja au participat împreună cu doamna învăţătoare Ana Hădărig la o campanie realizată în parteneriat cu Poliţia Română intitulată „Împreună pentru siguranţa copiilor”.

 

Gheja S2

 

 

La acest proiect au fost invitaţi părinţii elevilor, iar din partea Poliţiei de Proximitate Luduş, domnul agent Adrian Mora. Acțiunea care s-au desfășurat a avut drept scop creșterea gradului de siguranţă a elevilor în incinta şi imediata apropiere a unităţilor de învăţământ şcolar, prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor și a absenteismului școlar.

 

 

Gheja S4

 

 

Polițiștul de proximitate la întâlnirea cu elevii, le-a transmis mesaje destinate prevenirii violenţei în şcoli, comportamentelor antisociale, delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

 

 

Gheja S3

 

 

În cadrul activităţii desfăşurate, copiii au fost informaţi atât de doamna învăţătoare cât şi de domnul agent Adrian Mora despre ceea ce trebuie să facă pentru a fi în siguranţă acasă şi la şcoală.

 

 

 

                                                                  A CONSEMNAT,

                                                                 ANTONIU BERAR

                                                              PROF. COORDONATOR

 

 

Articole Similare

Back to top button