Noutati

“Zilele oraşului Luduş 2015” – sărbătoarea ludușenilor de pretutindeni!

 

Trei zile deosebite se anunță pentru comunitatea ludușeană în perioada manifestărilor dedicate ”Zilelor oraşului Luduş”, care se vor desfăşura în zilele de 5, 6, 7 iunie, după un program propus de Primăria oraşului Luduş, de primarul Cristian Moldovan, în parteneriat cu “Music TDR Show” Cluj-Napoca şi aprobat de Consiliul Local.

 

Afis 2015

 

 
Genţiana Ganea, Autograf și Coco în prima zi

 
Evenimentul dedicat sărbătorii comunităţii locale coincide cu recenta Zi a Copilului, de aceea multe dintre acţiuni sunt dedicate celor mici. Se vor organiza spectacole, expoziţii foto și de pictură, concursuri sportive, scenete de teatru, concerte în aer liber, lansări de carte şi multe alte activităţi în care vor fi atraşi un foarte mare număr de luduşeni de toate vârstele. La sediul Clubului Copiilor din Luduș, de pe strada Avram Iancu, vor fi organizate vineri, sâmbătă și duminică între orele 8.00 -13.00 o expoziție foto, organizată de prof. Molnar Cecilia și o expoziție de creație și pictură, organizată de prof. Pal Olga. Vineri, 5 iunie începând cu ora 17.00, va avea loc un concurs de tenis de masă organizat de prof. Cârpaci Szanto Alexandru, iar sâmbătă, 6 iunie, între orele 10.00 – 11.00, va avea loc un concurs de karting pe strada Rozelor, organizator fiind prof. Horvath Dezideriu.
În prima zi a sărbătorii își vor da concursul pe scenă artiștii locali, tinere talente Bianca Boar, Georgiana Vesa, Pungea Nicola, Bukossi Robert, începând cu ora 17.00, urmat la ora 18.10 de un recital al solistei pop-dance, Genţiana Ganea, hip-hop cu trupa Paradox, trupa rock Autograf şi Coco. De la ora 21.35, petrecerea continua cu o discotecă în aer liber cu DJ Ionuț Bucur & MC Andrei Lazăr.

 

 

3 Sud Est și Voltaj în a doua zi

 

Sâmbătă dimineața de la ora 10.00 va avea loc o cursă demonstrativă de karting pe strada Rozelor – coordonator prof. Horvath Dezideriu, în intervalul orar 11.00 – 14.00 va avea loc un program pentru copii cu desene pe asfalt și concurs de biciclete, iar între orele 14.00 – 16.30 se desfășoară Olimpiada Trăzniţilor cu echipa Vara Ludușeană – coordonator Marius Dudilă. La ora 16.30, ludușenii se pot delecta cu o piesă de teatru jucată de trupa „Cool Guys”, coordonator prof. Demeter Zsofia, de la ora 17.00 organziatorii propun un recital cu artiști locali, iar de la ora 18.00 este programat un recital în limba maghiară susţinut de formaţia Insect. Solista pop-dance Sore va urca pe scenă de la ora 19.00, iar de la ora 19.50 va avea loc deschiderea oficială, cuvântul oficialităților. Un recital al solistei pop-dance Dancs Anamari va avea loc de la ora 20.05, iar de la ora 21.05 ludușenii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei de la 3 Sud Est. Ora 22.00 va fi marcată de momentul sponsorului, iar de la ora 22.10 va intra în scenă formaţia Voltaj.

 
Ansambluri folclorice în a treia zi

 
Duminică, 7 iunie, de la ora 15.00 – 17.00, este planificat un recital susţinut de soliștii locali Vesa Giorgiana, Crăciunescu Cristina, Paula Moldovan, Covaci Ioana, Boandă Lucian, soliștii Roxana și Septimiu Pop, Delia Molnar și Ovidiu Nechita, acompaniați de Orchestra Ansamblului Luduș, Ansamblul Folcloric Mociu. De la ora 17.00, pe scenă vor urca Ansamblul Ardealul, Ansamblul Transilvania, momente urmate de un recital al solistului Adrian Socaciu și trupa, iar de la ora 18.30 va urca pe scenă Ansamblul Cununa Someșeană Florești, de la ora 19.00 va avea loc un recital maghiar Antal Tibor și formaţia Heveder, de la ora 19.55 va performa Ansamblul Hajdina, iar de la ora 20.10 vor cânta soliștii Ionela Moruţan, Diana Gribincea, Ovidiu Purdea Someș, Traian Ilea și Valeria Codorean Ilea și Lucian Drăgan și formaţia.
Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii, care va lumina cerul la ora 23.30.

 

 

A consemnat
Amalia Vasilescu

Sursa: ZI DE ZIwww.zi-de-zi.ro

Articole Similare

Back to top button