Noutati

TREI ZILE DE SĂRBĂTOARE!

 

La sfârșitul acestei săptămâni, timp de trei zile se desfășoară o sărbătoare dragă ludușenilor și locuitorilor din localitățile apropiate: „Zilele orașului Luduș”. Pentru partea de organizare, Primăria orașului a apelat la o firmă specializată, „MUSIC TDR SHOW” din Cluj-Napoca, care se ocupă de partea tehnică și artistică a manifestărilor din cele trei zile. Locația este cea cunoscută, Piața Mare refăcută și adusă la un nivel de confort și amenajare peisagistă cum orașul nu a mai avut. Anul acesta, la a doua ediție desfășurată în acest cadru nou, sunt așteptați un record de spectatori, amatori de distracție și prilej de întâlniri plăcute la o bere rece și un mic fierbinte. Programul cuprinde o serie de amenajări pentru copii, tarabe cu produse specifice unei asemenea sărbători în care fiecare vizitator găsește ceva pe placul său. Doar dacă nu este excesiv de pretențios.

 

AFIS ZILE LUDUS 2016

 

VINERI evoluează pe marea scenă SEMNAL M, RIFF, Lidia Buble, IRIS și Cristian Minculescu.

SÂMBĂTĂ este rândul lui SMILEY să îi încânte pe numeroșii săi fani după care urmează într-o succesiune fără pauză WHAT’S – UP, Hara, Iron Cross, Kaly (solistă maghiară), un recital al tinerilor talente din Luduș. Programul se încheie cu o discotecă în aer liber în jurul fântânii arteziene.

DUMINICĂ este ziua rezervată folclorului, cântecului și dansului popular. Vor evolua Angela Rusu, Aurel Tămaș, Sergiu Vitalian Vaida și Nănașii, Ansamblurile folclorice „Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș, „Șireagul” din Miheșul de Cîmpie, „Doina Sărmașului” din Sărmașu și Ansamblurile „Ardealul”, „Transilvania” și „Hajdina”, cu soliștii vocali Amalia Chiper Iurian, Roxana și Septimiu Pop, Delia Molnar, Ovidiu Nechita și Monica Pârlea. Cele trei zile se sărbătoare se încheie la miezul nopții cu un foc de artificii.

 

 

 

A consemnat

Ioan A. Borgovan

Articole Similare

Back to top button