Noutati

Campionul național și internațional la skandenberg, Ciprian Tapaszto, felicitat de primarul Moldovan

 

Sportivul Ciprian Tapaszto a fost primit miercuri, 7 martie 2018, în vizită de primarul oraşului Luduş, Cristian Moldovan, care l-a felicitat: ”Sunt mândru de rezultatele acestui iubitor al sportului! Îl felicit cu această ocazie și îl asigur de toată susținerea mea”.

Sportivul Ciprian Tapaszto a câştigat recent la skandenberg, medaliile de aur la ambele braţe, la categoria +110 kg, la New Year Cup, competiţie care s-a desfăşurat în Marea Britanie, în debutul lunii februarie 2018. Ciprian Tapaszto este profesor de sport, dar şi antrenor la un club de fitness şi bodybuilding din Luduş.

 

 

Consemnăm declaraţiile de final, a celor doi protagonişti ai întâlnirii.

Ciprian Tapaszto: “Dacă ar fi să vorbesc despre palmares, am mai multe medalii și titluri de campion național la categoria supergrea. Pe plan internațional, anul 2017 a fost cel mai important an pentru mine. După ce în 2016 am participat la puternicul concurs „New Year Cup” din Marea Britanie, la care participă toate cluburile, mi-am câștigat dreptul de participare și în 2017. La ambele participări am reușit să câștig întrecerea de la categoria +110 kilograme, la ambele mâini, dar în 2017 am obținut victoria și la Open, Campionatul Campionilor, cum mai este numită. La aceasta participă câștigătorii tuturor categoriilor, un fel de Champions League. În urma acestor rezultate, am obținut calificarea la Word Armwrestling League de la Las Vegas, cel mai puternic pe plan mondial. În competiția europeană din Marea Britanie am fost campionul la mâna dreaptă, iar în America, unde s-a aflat toată crema mondială a skandenbergului m-am clasat pe locul 5 la categoria 102 kilograme. Debutul lui 2018 mi-a adus aurul la ambele mâini, la acelaşi New Year Cup din Marea Britanie, la categoria +110 kg. Vă mulțumesc mult domnule primar, pentru onoarea de a fi premiat și pentru frumoasele dumneavoastră cuvinte! Voi reprezenta mereu Ludușul cu cinste și mândrie!”

Cristian Moldovan: “Sunt onorat că am avut prilejul să îi înmânez sportivului Ciprian Istvan Tapaszto, Diploma şi Placheta de merit a Primăriei şi Consiliului Local Luduş. Citindu-i CV-ul am rămas surprins că din Luduş s-a ridicat un sportiv de talie naţională şi internaţională. Să dea Dumnezeu să-ţi continui performanţele sportive, spre cinstea ta şi onoarea oraşului natal.

 

 

A consemnat

Dan Luduşan

 

Foto: Sebastian Căpuşan

Articole Similare

Back to top button