Noutati

Proiectul PROFIT va fi prezentat ludușenilor! Luni, 14 mai 2018, la Casa de Cultură “Pompeiu Hărășteanu” din Luduș, de la ora 15:00

 

Ai o idee de afaceri în care crezi, însă uneori, visul se oprește din cauza temerilor legate de lipsa de experiență și de cea a finanțării? Atunci e timpul să faci primul pas! Noi te sprijinim de la A la Z.

Un vechi proverb spune să măsori de șapte ori și să tai o dată! Proiectul Profit este croit pentru cei care au cântărit bine oportunitatea de a avea propria afacere, obținând finanțare de 100% pentru a duce visul la bun sfârșit! Sunteți sprijiniți și consiliați pas cu pas!

 

 

Proiectul PROFIT îți oferă cele două ancore: banii și consiliere și mentorat! Să ai propria afacere, să primești finanțare de 35.000 de euro pentru aceasta și să fii mentorat pentru a face cei mai buni pași în realizarea visului este posibil prin intermediul proiectului PROFIT.  Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov și Universitatea Spiru Haret sunt promotorii firmei tale!

Dacă ai domiciliul sau reședința în Regiunea Centru, în unul dintre cele 6 județe (Brașov, Sibiu, Mureș, Covasna, Harghita și Alba), vino pe 14 mai, la Casa de Cultură “Pompeiu Hărășteanu” din Luduș, de la ora 15:00 la o întâlnire în care poţi afla mai multe detalii.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020

 

 

 

Consultant proiect,

Cristina Ana Iliescu

Articole Similare

Back to top button