Noutati

PORTOFEL GĂSIT ȘI RETURNAT POSESORULUI LA POLIȚIA LOCALĂ LUDUȘ

 

În data de 08.02.2019, o cetățeană din orașul Luduș s-a prezentat la sediul Poliției Locale unde a predat polițistului Silviu Lascău un portofel conțînând bani, cărți de credit și acte de identitate, găsit pe stradă.

Ulterior, în aceeași zi la sediul Poliției Locale s-a prezentat cetățeanul păgubit, tot din orașul Luduș, pentru a reclama pierderea suferită, ocazie cu care i-a fost returnat portofelul, pe baza de proces verbal.

 

 

Suplimentar de latura morală a obligației returnării unor bunuri găsite, precizăm că “fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun că de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, constituind infracțiune potrivit dispozițiilor art. 243 din Noul Cod Penal.

“Poliția Locală Luduș adresează mulţumiri  doamnei Ana Moldovan, pentru spiritul civic manifestat și constată cu mulțumire că printre cetățeni se găsesc OAMENI cu spirit civic, care nu se pot bucura de necazul altora. Suntem convinși că un astfel de exemplu va fi urmat și de alți concetățeni“, a transmis presei șeful Biroului Poliției Locale Luduș.

 

 

 

Șef Birou Poliție Locală Luduș

Cotta Nicolae

Articole Similare

Back to top button