EvenimenteNoutati

La Luduș, invitație la o seară incendiară! ALPHA Final Season PARTY, la Centrul de Evenimente „Romeo și Julieta” – Articol publicitar

 

Vrem nu vrem, după o vară lungă și frumoasă am ajuns în zilele de toamnă și urmează și cele trei luni de iarnă. Zilele reci, înserarea care vine devreme și lasă liber nostalgiei, crează condițiile pentru instalarea plictiselii. Și atunci, ce să facă tinerii care nu agrează internetul, programele TV în care se dezbate politica și mondenul zilei? Răspunsul este simplu și anume, o seară de muzică bună, de dans și o șuetă cu prietenii într-o ambianță plăcută. Ușor de spus, greu de realizat la Luduș, mai ales după ce ultimul club din oraș Luduș și-a închis porțile. Au mai fost câteva tentative de a organiza ceva, dar nu s-a concretizat nimic până acum. „Vrem să scoatem orașul Luduș din monotonia ultimilor cinci ani” este concluzia pe care am tras-o după o lungă discuție cu DJ Ionuț Bucur și Bogdan Baghiu. În acest binom, Ionuț este cel care răspunde de partea artistică, iar Bogdan este organizatorul.

 

 

Un eveniment deosebit

Cei doi prieteni, ei însuși tineri, vor să facă ceva deosebit pentru deschiderea sezonului cu activități distractive printr-un eveniment memorabil, să aducă în Luduș atmosfera marilor festivaluri din Europa. Evenimentul de la Luduș este programat pentru seara zilei de 13 decembrie 2019, de la ora 20 la binecunoscuta sală nr. 1 de la „Romeo și Julieta”.

 

 

Pentru programul serii au fost invitați trei tineri talentați din județ, DJ Alex Vega, DJ Flavius și DJ Bogdan – Erata în semn de prețuire și de încurajare în această activitate artistică. Alături de ei sunt prezenți experimentații DJ Ionuț Bucur și DJ Dark, cunoscut la nivel național datorită prestațiilor sale de la Radio și de la Cluburile cunoscute din țară și, nu numai. Cei cinci artiști vor mixa în cinci stiluri diferite, stiluri în care s-au consacrat și în care excelează.

 

 

Bogdan Baghiu spune că distracția va fi stimulată și de sortimentul bogat de băuturi de tot felul, preparate culinare și dulciuri. Pe lângă acestea, momentele plăcute alături de prieteni vor fi imortalizate la Foto Booth și de către fotografii Erik Bagy și Robert Kovacs. Biletele au fost lansate luni, 11 noiembrie și s-au vândut deja peste 200. Prețurile sunt accesibile, începând de la 25 de lei, 30-35 de lei și într-un final, în ziua lansării vor ajunge la 40 de lei, în seara evenimentului. Există și o zonă VIP unde biletele sunt la 150 de lei și în care este inclus un loc special amenajat, meniu de la Vintage Forest și cofetăria Betty , plus shooturi asigurate de Alpha Cocktail Bar.

 

https://www.facebook.com/AlphaCoctailBar/videos/506386210089359/

 

Efectele sonore ale serii vor fi completate cu jocuri de lumini și lasere, plus și alte surprize oferite de organizatori. Ionuț și Bogdan anunță că în zilele următoare vor posta pe Facebook informații actualizate despre fiecare DJ invitat la eveniment. În funcție de succesul acestei seri, cei doi organizatori, Bogdan și Ionuț se gândesc la organizarea unor ediții sezoniere pentru distracția ludușenilor și a prietenilor din împrejurimi.

 

 

Dar, până atunci, pentru informații și rezervări de bilete apelați pe Bogdan Baghiu – telefon 0773748857. Bilete se găsesc în mediul on line la următorul link: https://www.tomtix.ro/evenimente/8341-alpha-final-season  și la sala de fitness și culturism EDI GYM CLUB din Luduș.

Pagina de FACEBOOK a evenimentului este următoarea: ALPHA Final Season PARTY https://www.facebook.com/events/2453175341634362/

 

 

 

A consemnat

Mitru Cirhagău

Articole Similare

Back to top button