EvenimenteNoutati

Târg de Mărțișoare în scop caritabil pentru Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș

 

Elevii celor două școli gimnaziale și liceului din Luduș vor organiza în acest an Târgul de Mărțișoare, o acțiune în scop caritabil pusă în scenă împreună cu Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș (AUML), cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Luduș.

Atât Școala Gimnazială nr. 1 și Școala Gimnazială ”Ion Vlăduțiu”, cât și Liceul Tehnologic din Luduș au primit cu entuziasm ideea de a implica elevii în acțiuni de responsabilitate socială dedicate sprijinirii AUML, toate instituțiile având, de altfel, în derulare diferite programe de acest fel.

Conducerea liceului a reacționat încă de la anunțul înființării AUML, directorul Claudiu Ciucă propunând cadrelor didactice implicarea copiilor în acțiuni care să aibă ca scop strângerea de fonduri pentru Asociație și, totodată, conștientizarea importanței implicării acestora în acțiuni de responsabilitate socială.

Cele două școli gimnaziale au avut, de asemenea, discuții cu cadrele didactice cu privire la ideea organizării târgului, nu mai puțin de 26 de profesori și învățătoare răspunzând pozitiv.

Prima materializare a fost semnarea unui parteneriat între AUML și instituțiile implicate, iar prima acțiune derulată în cadrul acestui parteneriat este participarea școlilor ludușene la Târgul de Mărțișoare.

 

 

Așadar, vineri, 28 februarie, între orele 11:30 și 13, în piața din Parcul Mare, peste 650 de copii de la școlile gimnaziale vor scoate la vânzare mărțișoare producție proprie, toate fondurile strânse în acest fel urmând să fie donate Asociației Pentru Urgențe Medicale Luduș!
Elevii de la liceu vor instala, la rândul lor, o tarabă cu vânzare de mărțișoare în fața Primăriei, urmând să fie prezenți de miercuri, 26 februarie și până duminică, 1 martie, fiind cordonați de prof. Mirela Casiana Cozma.
Pentru AUML, evenimentul reprezintă o confirmare a faptului că orașul Luduș are nevoie de asemenea proiecte, care să strângă oamenii în jurul nevoilor pe care comunitatea le are.

”Suntem bucuroși, pe de o parte, pentru că vedem atâta emulație în jurul proiectelor Asociației noastre, cu atât mai mult când vedem entuziasm în rândul celor mai tineri din comunitatea noastră și trebuie să le mulțumim profesorilor, învățătorilor și celor care conduc învățământul din orașul nostru. Pe de altă parte, simțim cu adevărat că primim energie de la ludușeni pentru a ne duce la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus! Le mulțumim tuturor și îi așteptăm pe toți membrii comunității noastre la târg, să le arătăm acestor minunați copii că apreciem din inimă efortul pe care l-au depus!”, a declarat președintele AUML, dr. Cristian Nicoară.

 

 

Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș

Pagina de Facebook a evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/197027418324283/

Articole Similare

Back to top button