Noutati

Leoni Luduș dă afară 150-160 de oameni!

 

Conform unui articol apărut în publicația Observator BN (https://www.observatorbn.ro), la Luduș, compania Leoni va face disponibilizări.

 

 

Cităm din articolul colegilor jurnaliști de la Bistrița:

“Nu Leoni Bistrița dă oamenii afară, ci Leoni Luduș! Fostul prefect al județului, Stelian Dolha, a asigurat că în Bistrița nu vor fi persoane de la Leoni afectate de eliberările de pe posturi.

„Directorul companiei de la Bistrița cu care am discutat ieri mi-a spus că vor fi disponibilizați 150-160 de angajați ai Leoni, dar nu de la Bistrița, ci de la Luduș. Leoni Bistrița vrea să facă angajări de la sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie, între 200 și 300 de angajări. Despre asta vorbim la Leoni Bistrița. Își va căuta muncitori. Le-au propus celor de la Luduș să vină la Bistrița, dar au refuzat. Oamenii au invocat distanța. Atenție, acei oameni aveau contract pe perioadă determinată, iar acesta nu va fi prelungit. Vorbim așadar de Luduș, nu de Bistrița”, a transmis Stelian Dolha, fostul prefect al județului Bistrița-Năsăud.

O campanie de angajări se va desfășura între finalul lunii august și începutul lunii septembrie, iar la Leoni Bistrița vor fi angajați 200-300 de oameni.”

 

 

Sursa: Observator BN (https://www.observatorbn.ro/2020/08/07/leoni-nu-da-oamenii-afara-cum-se-credea-ba-din-contra-mai-face-angajari/)

Articole Similare

Back to top button