Noutati

Panoramic ludușean. Grupaj realizat de Ioan A. Borgovan

 

CONCURS. În cadrul proiectului „English Helps Us To Evolve” care își propune să ajute elevii să-și întărească încrederea de sine, să devină mai dezinvolți, să promoveze lucrul în echipă, să descopere și să promoveze talente locale desfășurat la Liceul Tehnologic Luduș, a avut loc etapa a doua sub deviza „Passion Chages Everything” cu două secțiuni: Public Speaking  și Acting. Profesorii coordonatori Horiana Oaneș, Andreea Doboș și Ana – Maria Ritivoi au asigurat cele mai bune condiții pentru desfășurarea concursului moderat de elevii Raluca Hurubean și Alex Sălăgean.

 

lt-1

 

În juriul profesorilor au fost prezenți Mihaela Oprea, Mihaela Tecar și Cristian Drăghia, iar în cel al elevilor au fost cuprinși Maria Bologa, Denisa Madac, Teodora Nagy, Teodora Pîrlea, Raluca Lupșa, Delia Cîndea, Georgiana Fleșar, Ada Oprea, Alexandra Bîrlean, , Oana Iuga și Lorena Popa. Partea artistică a întâlnirii a fost susținută de elevii Raul Rațiu, Bianca Boar și formația The Rainbow Team. Cele două jurii, ale profesorilor și elevilor s-au declarat de acord asupra clasamentelor finale de la cele două secțiuni. La „Acting” locul I a revenit clasei a XI-a E, urmată de clasele a X-a C și a IX-a C. La secțiunea „Public speaking” primele trei locuri au fost câștigate de Bianca Boar (X E), Alessandra Zaharia (XI C) și Bagy Erik (XI E).

 

sg-1

 

PROGRAM ARTISTIC. Elevii Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” Luduș îndrumați de profesorii Adrian Banea, Mirena Roman, Cornel Pop, Daniela Mirion, Iulia Lung, Adela Hagău, Horațiu Roman, Mihaela Goșa și bibliotecara Clara Câmpean au prezentat pe scena Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” programul artistic „Împreună, spre Marea Unire” ca un omagiu adus actului istoric de la 1 Decembrie 1918, devenită „Zi Națională a României”. După audierea Imnului Național „Deșteaptă-te, române”, Marea Unire de la Alba Iulia a fost omagiată sub forma unei prezentări artistice de către elevii claselor a VIII-a A, VI B și VI C. Poeziile și cântecele patriotice cu tematica Marii Uniri au fost completate cu o evocare a vieții și activității poetului român George Coșbuc de la a cărei naștere s-au împlinit, la 20 septembrie, 150 de ani. Momentul artistc a fost pregătit de elevii claselor VI A, VI C și VIII A. Elevii claselor a VII-a și a VIII-a au interpretat o suită de cântece folclorice.

 

 

 

A consemnat

Ioan A. Borgovan

 

Sursa: PUNCTUL – www.punctul.ro

Articole Similare

Back to top button