Noutati

Hotel “River” din Luduș. Hotel intrat pe piață cu o strălucire de 4 stele!

 

După mai bine de doi ani de la debutul lucrărilor, Hotel River din Luduș a fost inaugurat, sâmbătă la prânz, în prezența a numeroși oameni de afaceri din oraș, dar și a oficialităților. Ludușul se poate mândri de acum încolo cu o ”bijuterie turistică”. De acum turiștii se vor putea bucura de servicii de lux, cu o strălucire de patru stele, un adevărat ”car mare” al turismului zonal județean. Totul la standarde deosebit de înalte.

 

 

Investiția se ridică la suma de peste 2 milioane de euro și a fost făcută de Iuliu Lascău Dee. Acesta deține una dintre cele mai importante şi solide afaceri din orașul Luduș. Momentul de inaugurare a noii ”piese de rezistență” a orașului Luduș a atras privirile încă din stradă. Pentru a onora “cartea de vizită” urbei noastre, gazdele i-au întâmpinat pe invitați încă de la intrare.

 

 

”În primul rând vreau să-l felicit pe Iuliu, pentru povestea de succes pe care o scrie astăzi la Luduș. Orice investiție este binevenită, atât pentru oraș cât și pentru județ. Ne bucurăm foarte mult pentru ceea ce a realizat, deoarece ne lovim de probleme privind locurile de cazare mai ales când organizăm evenimente. E un lucru bun pentru noi cei din administrație că dumneavoastră, cei din mediul de afaceri, reușiți să creați un plus, iată, chiar cu cu o strălucire de 4 stele, atât la nivel de oraș cât și la nivel de județ.” a transmis la inaugurare primarul Cristian Moldovan.

Hotel River din Luduș se află situat chiar la intrarea în oraș dinspre Cluj-Napoca.

Imaginile vorbesc de la sine, iar o imagine face cât o mie de cuvinte! Vizionare plăcută!

 

 

 

A consemnat
Dan Ludușan

Album FOTO: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ludusonline.ludus&set=a.4169598503124573

Articole Similare

Back to top button