Noutati

Ultimul clopoţel pentru absolvenţii promoţiei 2022 a Liceului Tehnologic Nr. 1 Luduş!

 

Flori, emoţii, fotografii, şi cortina trasă peste anii de liceu. Acestea au fost atributele festivităţii de absolvire a claselor a XII-a de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Luduş. Astăzi, conducerea şcolii a organizat în prezenţa oficialităţilor locale, ca şi anii trecuţi, festivitatea de rămas bun a absolvenţilor, în curtea şcolii din Luduş. An de an, în luna mai, de pe băncile şcolilor ies generaţii de absolvenţi.

 

 

Astăzi, o parte dintre aceştia, elevii claselor a XII-a de la Liceul Tehnologic Luduş şi-au luat rămas bun de la viaţa de liceu. Emoţionaţi, i-au avut alături în ultima zi de şcoală pe părinţi, fraţi, prieteni şi cunoscuţi. Diriginţii claselor a XII-a au strigat pentru ultima dată catalogul, prilej pentru elevii care s-au văzut cu diplomă de absolvent în mâna, să mulţumească încă o dată profesorilor. Emoţii atât de partea elevilor, cât şi a profesorilor, aşa s-ar putea descrie în câteva cuvinte atmosfera de sfârşit de an şi starea de spirit a celor care de acum înainte îşi vor aminti cu nostalgie de anii de liceu.

 

 

Primarul Cristian Moldovan a transmis un mesaj tuturor absolvenţilor:

“Educaţia reprezintă cel mai important bagaj de care dispunem atunci când dăm piept cu provocările vieţii de adult. Strădania dascălilor în şcoală are un impact decisiv asupra modului în care noi, ca membri ai comunităţii, depăşim provocări de diverse feluri cărora trebuie să le facem faţă individual sau uniţi. Educaţia ne face mai responsabili, mai înţelegători, mai deschişi spre bine şi viitor. Dragi liceeni, iată că sunteţi astăzi proaspăt absolvenţi cu visuri măreţe pentru viitor. Deşi ziua în care vă despărţiţi de diriginţi, colegi şi profesori nu este una uşoară, trebuie să vă gândiţi că fiecare dintre voi, în decursul celor patru ani, aţi învăţat lecţii importante. Să nu uitaţi că încheierea acestei etape frumoase din viaţa voastră este de fapt un nou început. În noua etapă a vieţii trebuie să fiţi la fel de smart şi să nu vă lipsească niciodată curajul să înfruntaţi viaţa cu toate provocările ei. Felicitări tuturor elevilor pentru absolvirea liceului! Vă doresc mult succes la examene!”

 

 

 

A consemnat
Dan Luduşan

Foto: Sebastian Căpuşan

Articole Similare

Back to top button