Noutati

Florin Urcan, locul 2 pe lista PNL Mureş, pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor

 

Listele PNL Mureş pentru Senat şi Camera Deputaţilor, decise de primarii PNL mureşeni

Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş a decis joi, 6 octombrie, ordinea primelor poziţii de pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Conform declaraţiilor preşedintelui interimar al PNL Mureş, Doru Oprişcan, la Senat primul loc este ocupat de deputatul Cristian Chirteş, iar pe a doua poziţie se află Ionela Balaş (femeie de afaceri, consilier judeţean), iar la Camera Deputaţilor ordinea candidaţilor este următoarea: Doru Oprişcan (fost deputat), Florin Urcan (deputat) şi Mara Togănel (consilier judeţean).

 „Primarii au fost principalul motor, deoarece ei sunt principalul ajutor în campania electorală care urmează, iar după discuţii, propuneri, schimbări şi aşa mai departe am ieşit ieri în Biroul Judeţean cu această propunere, votată cu o singură abţinere. În rest, a fost unanimitate”, a declarat pentru presă, Doru Oprişcan.

 

14520479_1055197031244523_2007136387658836963_n

 

„Doresc să aduc mulțumiri colegilor din Partidul Național Liberal Mureș pentru faptul că mi-au oferit, cu încredere, șansa de a putea duce mai departe munca începută în Parlamentul României, sprijinind intenția mea de a candida pentru un nou mandat de deputat al Județului Mureș. În mod special primarilor PNL din Județul Mureș care și-au dat acceptul ce pentru mine însemnă garanția comunităților din care provin. Știu ce însemnă munca în administrația publică locală, exercitând și eu un mandat de primar. Această decizie este o onoare, dar și o imensă responsabilitate față de toate comunitățile din Mureș pentru care garantez că voi fi o voce puternică și reprezentativă în Parlamentul României. Administrația publică locală are nevoie de o reformă profundă, cu finalitate directă asupra vieții tuturor oamenilor din comunități. Descentralizare, eficientizare, debirocratizare. Partidul Național Liberal are soluții clare și concrete pentru acestă reformă mereu întârziată și mult așteptată. Pornim împreună pe un nou drum cu o echipă solidă, capabilă, competentă. Vă mulțumesc pentru încredere!” – a declarat la rândul său, Florin Urcan.

Vă reamintim că Florin Urcan, fostul primar de Luduş între 2008 şi 2012, a fost redistribuit deputat, în urma scrutinului din data de 9 decembrie 2012 din partea ARD. Acesta a candidat în Colegiul nr. 4 al judeţului Mureş şi s-a clasat pe locul al doilea cu 4.204 voturi (17,23%), la o diferenţă semnificativă faţă de contracandidatul său Manuel Butiulcă din partea USL, care a obţinut 11.527 de voturi (47,26%).

 

 

 

A consemnat

Dan Luduşan

Articole Similare

Back to top button