NoutatiSport

LA LUDUŞ, OLIMPIADA NAŢIONALĂ A SPORTULUI ŞCOLAR – CROS 2019

 

Vineri, 05.04.2019, la Liceul Tehnologic Nr.1 Luduş, s-a desfăşurat Etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar – cros, coordonată cu succes de directorul instituţiei de învăţământ, prof. Ciucă Claudiu-Corneliu.

Liceul Tehnologic Nr.1 Luduş şi-a deschis larg porţile şi în acest an, pentru a găzdui elevii competitori şi profesorii îndrumători din mai multe instituţii de învăţământ din judeţ. Şcolile gimnaziale şi liceale din Luduş, Sovata, Sighişoara, Târnăveni, Zau de Câmpie, Aţintiş şi Band, au avut numeroşi participanţi la cele două categorii ale crosului: fete şi băieţi.

 

 

Pentru toate categoriile de participanţi premiile au constat în medalii, diplome şi tricouri inscripţioanate. Ocupantului Locului I i-a fost înmânat Trofeul de Campion Judeţean la Cros. Premierea a fost facută de către primarul oraşului Luduş, Cristian Moldovan, care a ţinut să precizeze:

“În organizarea Liceului Tehnologic Nr. 1, la Luduș a avut loc, vineri 5 aprilie 2019, Faza județeană de cros a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Au participat aproximativ 400 de tineri atleți din școli gimnaziale și licee din județul Mureș, însoțiți de profesorii lor de educație fizică. Apreciez faptul că elevii au ales să-și petreacă timpul în mod plăcut prin mișcare în aer liber. Felicitări tuturor participanților, elevi și profesori.”

 

 

 

A consemnat

Dan Luduşan

 

Foto: Sebastian Căpuşan

Articole Similare

Back to top button