Noutati

SIMPOZION TEHNIC DE TOAMNĂ ORGANIZAT DE AGROLEG VARO ŞI SYNGENTA LA LUDUŞ

 

După succesul obţinut la finele lunii Iunie, distribuitorul de imputuri în agricultură AGROLEG VARO SRL şi compania colaboratoare SYNGENTA au organizat încă un eveniment de mare succes dedicat fermierilor şi colaboratorilor din cele 5 judeţe transilvănene, joi, 28 septembrie 2017.

 

 

Evenimentul a fost organizat şi de această dată, pe terenul Fermei Agricole Cheţani SRL, administrată de Ştefan Varo şi Iuliu Dee-Lăscău. Dacă în luna Iunie fermierii au fost invitaţi să cunoască mai bine hibrizii de porumb ai companiei Syngenta, acum scopul evenimentului a fost de a demonstra, la faţa locului, calităţile productive ale hibrizilor ţinând cont de influenţa asupra lor, de-a lungul perioadei de vegetaţie, a tuturor factorilor: lucrările asupra solului, îngrăşămintele aplicate, erbicidarea, condiţiile meteo, etc. Rezultatele obţinute pe fiecare hibrid în parte, în urmă recoltării, cântăririi şi testelor de umiditate au fost mai mult decât satisfăcătoare. Toţi hibrizii testaţi au demonstrat că au un potenţial genetic foarte bun, adaptabilitate la condiţiile vitrege de mediu şi productivitate ridicată. Au fost prezentaţi hibrizii Zephir, Irridium, Thermo, Cobalt, Batanga, Arioso şi Photon.

 

 

Francezul Jean-Baptiste Hemard (director tehnic zonal), Mihai Saftencu (director regional) şi Rodica Pop (director tehnic zonal) din partea companiei Syngenta au fost şi de această dată, alături de fermieri cu prezentări interactive ale hibrizilor şi tehnologiilor aplicate, au pus la dispoziţia lor toate datele tehnice obţinute în urmă recoltării şi au răspuns la toate întrebările care le-au fost adresate.

 

 

Compania Syngenta a demonstrat, încă o dată, că deţine produse cu care se obţin reţete profitabile. Efect maxim la un cost minim, aşa cum îşi doreşte fiecare fermier.

 

 

Impresiile legate de recoltare şi de rezultatele obţinute s-au discutat într-o ambianţa plăcută, cu muzică de petrecere, mâncare şi voie bună. A fost organizată şi o tombolă în cadrul căreia cei doi colaboratori au oferit premii constând în seminţe profesionale de porumb. Au fost extraşi 3 fermieri care au plecat mai bogaţi în cunoştinţe, dar şi cu câte un premiu substanţial. Vremea ne-a fost şi ea alături, oferindu-ne tuturor, o zi minunată!

 

 

Cei doi colaboratori au mulţumit, pe această cale, administratorilor Fermei Agricole Cheţani S.R.L. pentru tot sprijinul acordat, tuturor celor implicaţi în organizare, tuturor angajaţilor, dar mai ales tuturor fermierilor care şi-au rupt puţin din timpul lor, care au înţeles că aceste evenimente le sunt dedicate lor şi au ca scop informarea permanentă a clienţilor despre noile tehnologii, despre îmbunătăţirile apărute şi despre cum să aplice tehnologia astfel încât să fie profitabil şi cu costuri cât mai scăzute!

 

 

“Mulţumim tuturor pentru că au fost alături de noi, că mi-au răspuns afirmativ la invitaţie şi că au înţeles cât este de important să continuăm să fim o echipa. Agroleg Varo S.R.L. le va fi în continuare alături, cu cele mai bune oferte şi soluţii la toate problemele lor, pot să apeleze la noi oricând este nevoie. Ne dorim să fim alături de ei cu toate informaţiile tehnice necesare şi îi asigur că ne informăm non-stop pentru a veni în ajutorul lor cu produsele cele mai eficiente. Vom continua şi în acest nou an agricol, pornind de la cuvintele care ne definesc cel mai bine “CU NOI FACI BANI” şi care au devenit noul nostru MOTTO. Ne sprijinim clienţii ca, pe lângă o agricultură de viitor, să facem împreună şi o agricultură eficientă, corectă şi cu un profit cât mai mare!”, ne-a declarat Ing. Noemi Varo, managerul de la Agroleg Varo.

 

 

 

Corespondent

Alina Ghiuru

 

Foto: Dan Stoica

 

Album FOTO pe pagina de Facebook Radio TRANSILVANIA:

https://www.facebook.com/pg/radiotransilvania.ludus/photos/?tab=album&album_id=1480443418706775

Articole Similare

Back to top button