Noutati

„Marşul pentru Viaţă” – 2019 în Protopopiatul Ortodox Luduş

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, vineri, 22 martie 2019, a avut loc în Protopopiatul Luduş o acţiune de promovare a vieţii şi familiei, eveniment ce s-a înscris în activitatea desfăşurată la nivel întregii Patriarhii Române şi anume „Marşul pentru Viaţă” – 2019 şi care a avut drept scop reafirmarea valorilor familiei creștine tradiționale, îndeosebi darul sfânt al vieţii prin nașterea de copii şi creșterea lor în credinţă sfânta şi iubire milostivă.

 

 

Beneficiind de prezenţa a peste 300 de tineri de la cele trei şcoli din oraş şi a profesorilor lor, evenimentul s-a desfăşurat pe un traseu bine definit şi a fost urmat de un minispectacol la Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” din Luduş. Marşul a fost coordonat de către părintele protopop Lucian Voşloban, împreună cu preoții Constantin Savu, Mihai Cercel, Vasile Dăian, Viorel Ormenişan şi Ioan Florea.

Evenimentul aflat la ce-a de a treia ediţie în Protopopiatul Luduş a fost realizat în colaborare cu Casa de Cultură „Pompeiu Hărăşteanu” Luduş şi Primăria Luduş.

 

 

A consemnat
Dorin Grama

Articole Similare

Back to top button