Noutati

12 muncitoare de la un atelier din Ludus, intoxicate cu o substanta necunoscuta !

 

 

Cele 12 muncitoare de la un atelier si patronul lor au ajuns la spital, iar cazul e anchetat de politie.

 

I4

Alerta s-a declansat in Ludus, miercuri, unde 12 muncitoare de la un atelier de tapiterie si patronul lor au ajuns la spital, acuzand ameteli, varsaturi si dureri puternice de stomac.

 

I8

Medicii suspecteaza o intoxicatie cu o substanta deocamdata necunoscuta, cu care fusese tratata pielea sintetica pe care angajatii o primisera din Olanda ca sa o prelucreze.

 

I1

In atelierul din Ludus se prelucreaza piele sau imitatie din piele pentru o firma din Reghin, care aduce materia prima din Olanda.

 

I2

Lotul nou a fost primit luni, iar angajatii spun ca au simtit un miros puternic de acetona. Abia miercuri insa au inceput sa se simta foarte rau, iar multe angajate abia se mai tineau pe picioare.

 

I3

Rand pe rand, au ajuns la spital. Cum starea pacientilor nu s-a imbunatatit, joi au fost transferati la Spitalul Judetean din Targu Mures.

 

I6

 “S-a simtit un miros de acetona, altceva nimic. Noi de doi ani lucram cu firma asta si nu s-a mai intamplat asa ceva”, spune Ileana Bucur, patroana atelierului.

 

I5

Cazul este anchetat de politie, inspectori ITM si angajati ai Garzii de mediu.

 

I7

Autoritatile vor face o verificare la firma din Reghin, care a trimis materialul prelucrat cu substanta toxica, iar husele deja confectionate vor fi retrase din depozite.

 

 

 

 

Sursa : PRO TV

 

Amanunte aici : http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/12-muncitoare-de-la-un-atelier-din-mures-intoxicate-cu-o-substanta-necunoscuta-cazul-e-anchetat-de-politie.html

 

 

si aici : http://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/situatie-grava-in-mures-12-muncitoare-de-la-un-atelier-si-patronul-lor-au-ajuns-la-spital.html

Articole Similare

Back to top button